AZHR (Agjencia e Zhvillimit të Rajoneve 2) në bashkëpunim me Bashkitë e Qarkut Dibër organizon panairin “Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë”
Aktiviteti organizohet në data 8 dhe 9 prill 2017 në sheshin kreativ “Pazari i Ri”
Aty mund gjeni kulturën dhe traditat e në një ekstrakt të vetëm. Në panair do të gjeni veshje popullore , gatime tradicionale, kënge dhe valle me motive popullore të zonave.
Promovojme potencialet kulturore dhe natyrore turistike të bashkisë Bulqizë!
Jeni të mirëpritur!