KF Bulqiza zyrtarisht në kategorinë II

Pas një paraqitjeje futbollistike shumë të kënaqshme gjatë vitit që lamë pas, KF Bulqiza për herë të parë është ngjitur zyrtarisht në kategorinë e dytë. Në lidhje me këtë event, Bashkia Bulqizë organizoi një ceremoni të posaçme, ku ndër të tjera u shpërndanë medaljet për lojtarët e skuadrës, një kupë simbolike për KF Bulqiza dhe […]

Posted in Kulturë | Komentet te KF Bulqiza zyrtarisht në kategorinë II Janë të Mbyllura

Zhvillohen “Ditët Dibrane dhe Matjane” në Tiranë

Në panairin “Ditët Dibrane dhe Matjane”, dy ditë më date 8 dhe 9 prill  nën një atmosferë të mrekullueshme ku Bashkia Bulqizë u prezantua me gatime tradicionale, me këngë dhe valle me motive të zonës. Vizituesit e shumtë patën mundësinë të provojnë shijet e mrekullueshme të gatimeve tradicionale të zonës së Bulqizës dhe të  ndjejnë […]

Posted in Kultura&Arsimi, Kulturë | Komentet te Zhvillohen “Ditët Dibrane dhe Matjane” në Tiranë Janë të Mbyllura

 

69 Vite Minierë & Qytet

Bashkia Bulqizë organizoi për herë të parë aktivitetin “69 Vite Minierë & Qytet”. Një aktivitet ku morën pjesë deputetë të qarkut, dhe personalitete të rëndësishme në jetën e vendit. Kryetari I bashkisë z. Melaim Damzi, në fjalën e tij të rastit bëri një rezyme mbi veprimtarinë  e minierës ndër vitë dhe ndikimin e saj në […]

Posted in Kultura&Arsimi, Kulturë | Komentet te 69 Vite Minierë & Qytet Janë të Mbyllura

 

Bashkia Bulqizë i akordon titullin “Qytetar Nderi” i Bulqizës Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve

Bashkia Bulqizë organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “Qytetar Nderi” i Bashkisë së Bulqizës, Kryegjyshit Botërorë të Bektashinjve, Haxhidede Baba Edmond Brahimaj. Kryegjyshata Botërore u mblodh në Bulqizë, kryetari Z. Melaim Damzi i dorëzoi kryegjyshit të saj titullin “Qytetar Nderi” i Bashkisë së Bulqizës me motivacionin: “Për kontributin e tij të spikatur në kuadër të […]

Posted in Kultura&Arsimi, Kulturë | Komentet te Bashkia Bulqizë i akordon titullin “Qytetar Nderi” i Bulqizës Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve Janë të Mbyllura

 

Bashkia Bulqizë në bashkëpunim me CNVP-në, aktivitet mbi rëndësinë e turizmit

Bashkia Bulqizë në bashkëpunim me fondacionin CNVP, në kuadër të Ditës Botërore të Turizmit organizoi aktivitetin “Turizmi për të gjithë – promovim i aksesit universal“. Ky aktivitet vendosi theksin mbi rëndësinë dhe përfitimet që mund të sjellë turizmi për shoqërinë në përgjithësi. Liqeni I zi është monument natyre. Administrohet nga Agjencia Kombëtare e Zonave të […]

Posted in Kultura&Arsimi, Projekte & Investime | Komentet te Bashkia Bulqizë në bashkëpunim me CNVP-në, aktivitet mbi rëndësinë e turizmit Janë të Mbyllura