#Bashkia_Bulqizë,  ka kënaqësinë të ftojë qytetarët e Bulqizës, organizatat, dhe të gjitha subjektet e interesuara që të marrin pjesë në dëgjesën publike  mbi prezantimin e “Fazës II të Vlerësimit Strategjik Mjedisor”  në kuadër të hartimit  të PPV-së.

Faleminderit dhe ju mirëpresim ditën e mërkurë në orën 11:00, në Sallën e Këshillit Bashkiak Bulqizë.
Për më tepër klikoni këtu