Programi i Transparencës

Formular_Ankese

Formular_Kërkese

Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve

 

 

Koordinatori për të drejtën e informimit në Bashkinë Bulqizë:

Arseola MULIA

Email: Bashkia.Bulqize@bulqiza.gov.al

Adresa: Bashkia Bulqizë, ”Lagjia Minatori”, Bulqizë

Orari zyrtar i Punës: E hënë-E premte, nga ora 08:00 – 16:00