Po ndodh tani.
Po zhvillohet takimi për Planin e Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Bulqizë.
Po merr pjesë edhe një nga ekspertët më të mirë të mjedisit në vend, Prof. Sazan Guri

Në këtë takim është diskutuar për problematikat lidhur me mjedisin dhe për mënyrat se si për ti evidentuar këto problematika dhe në hartimin e një plani për zgjidhjen e tyre.

Foto e kryer gjatë marrjes së fjales nga prof. Sazan Guri gjate mbledhjes