Bashkia Bulqizë organizon ceremoninë e vendosjes se Përmendores së Skënderbeut.  Ditën e shtunë, 27 maj 2017 ora 12:30 tek “Gurët e Skëndërbeut” në fushën e Vajkalit. Në kuadër të vendosjes së Përmendores së heroit tonë kombëtar, Bashkia Bulqizë do të organizojë programin:

09:00-11:00 Aktivitet kulturore dhe sportive nga shkollat e rrethit Bulqizë.

11:00-12:00 Shfaqja e dokumentarit “Skënderbeu dhe betejat e Vajkalit” salla e Qendrës së Kulturës Bulqizë.

12:30-14:00  Përurimi i përmendores së Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Fushën e Vajkalit.

14:30 Drekë për të ftuarit, lokal “Qetësia” (Pishat).

Le të mblidhemi të gjithë së bashku, në fushën e Vajkalit, në nder të heroit tonë kombëtar. Falenderime për iniciatorin e këtij organizimi Z.  Asllan Daxha dhe disa investitorë nga Bulqiza të cilët mbështetën financiarisht aktivitetin.

Jeni të mirëpritur!