𝐃𝐫𝐢𝐥𝐨𝐧 𝐕𝐨𝐜𝐢, sipërmarrës nga Bulqiza që përfitoi nga fondet e 𝐀𝐙𝐇𝐁𝐑 për të ndërtuar një nga pikat më të mëdha në zonën tonë për 𝘨𝘳𝘶𝘮𝘣𝘶𝘭𝘭𝘪𝘮𝘪𝘯 𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘬𝘵𝘦𝘷𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘪𝘯𝘢𝘭𝘦.
✅️Në më pak se një vit, Driloni ndërtoi këtë depo me rreth 9700 m3 hapësirë të brendshme dhe kapacitet rreth 20.000 ton, duke iu ardhur në ndihmë të gjithë atyre që sigurojnë të ardhura përmes mbledhjes së bimëve mjekësore.
Shpresë plotë se sipërmarrësit nga Bulqiza do të ideojnë projekte të tjera për të përfituar nga fondet e 𝐀𝐙𝐇𝐁𝐑, një mundësi kjo e përkryer për të zhvilluar biznese të ndryshme.
AlbaniaUSA