𝐕𝐉𝐄𝐒𝐇𝐓𝐀 𝐍𝐄 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐀𝐍𝐄𝐒𝐇 bashkon bujarinë e pakufishme që identifikon banorët mikpritës me begatitë e shumta të kësaj zone.👌
📍U mblodhëm me shumë banorë, të rinj e të reja për të ndarë dhe promovuar më të mirat e Martaneshit.⭐️
Një organizimi i Bashkisë Bulqizë në bashkëpunim me Shkollën e Mesme të Bashkuar “Jani Fullani”
AlbaniaUSA