Bashkia Bulqizë vijon turin e dëgjesave publike me grupet e interesit në të gjitha njësitë administrative📑. Ndalesa e rradhës ishte në 📍Zerqan ku bashkë me qytetarët diskutuam dhe ndamë ide, mendime, sugjerime si dhe planet për vitin e ardhshëm #2024.
AlbaniaUSA