Ka përfunduar tregu bujqësor i ndërtuar në 📍lagjen Minatori Bulqizë , me miratim fondi nga Agjensia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR).
Ky treg do të shërbejë jo vetëm për tregtimin e produkteve, por edhe si një pikë grumbullimi dhe shpërndarjeje për ata fermerë që synojnë tregun e kryeqytetit dhe me gjerë.
Kryebashkiaku z.Gezim Xhafa inspektoi sot nga afër punimet e kryera të cilat janë brenda gjithë standarteve.
#BashkiaBulqizë
AlbaniaUSA