Këshilli Bashkiak Bulqizë zhvilloi ditën e sotme mbledhjen e rradhës ku u diskutuan dhe u miratuan këto vendime:
#Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike nga grandi 6% të fondeve të deleguar për muajin Shtator 2023’’.
#Vendim “Për miratimin e fondit për ndihmë financiare për Z.Qamil Skënderi”.
#Vendim “Për miratimin e fondit për ndihmë financiare për Z.Festim Xheleka”.
AlbaniaUSA