Ndalesa e rradhës për zhvillimin e konsultimeve publike ishte në 📍Trebisht. Bashkë me banorët,diskutuam hollësisht për projektet dhe mundësitë e zhvillimit në këtë zonë, me një fokus të veçantë në 🏗️ infrastrukturë, 🌾 bujqësi, 📚 arsim dhe shërbimin e ujësjellësit.
AlbaniaUSA