🇦🇱 Në një atmosferë festive dhe të ngrohtë u përkujtua sot 80-vjetori i çlirimit të Zerqanit.
Kjo festë është një kujtesë e sakrificës sublime të heronjve dhe dëshmorëve, të cilët me guxim dhe vetëmohim, sfiduan errësirën e pushtuesit dhe çuan përpara luftën drejt lirisë. ❤️
Le të vazhdojmë të ruajmë kujtesën, të respektojmë sakrificën dhe heroizmin e paraardhësve si dhe të punojmë së bashku drejt një të ardhmje më të mirë!
AlbaniaUSA