Një diskutim interesant, intensiv dhe frytdhënës me banorët e 📍Njësisë Administrative Gjoricë të cilët u bënë pjesë e dëgjesës publike të thirrur nga Bashkia në kuadër të hartimit të ✍️projekt buxhetit 2024.
Kryebashkiakja Znj.Festime Mjeshtri ndoqi me interes shqetësimet dhe kërkesat kryesore për bashkinë 📑 dhe paraqiti planet për këtë njësi për vitin e ardhshëm.
AlbaniaUSA