Dëgjesat publike të rradhës do të jenë në Njësinë Administrative Fushë Bulqizë dhe Njësinë Administrative Zerqan.

Ftojmë të gjithë banorët e zonës,biznese dhe grupe interesi për të marrë pjesë në këtë dëgjesë që i paraprin hartimit të Projekt Buxhetit për vitin 2024.

E hënë 09.10.202316:00 në Njësinë Administrative Fushë Bulqizë gjithashtu në 18:00 në Njësinë Administrative Zerqan.

Ju mirëpresim !

AlbaniaUSA