Dëgjesat publike në bashkinë Bulqizë po zhvillohen në çdo njësi administrative këtë herë #Dëgjesatpublike të rradhës do të jenë në Njësinë Administrative Gjoricë dhe Njësinë Administrative Shupenzë.
Ftojmë të gjithë banorët e zonës,biznese dhe grupe interesi për të marrë pjesë në këto dëgjesa që i paraprinë hartimit të Projekt Buxhetit për vitin 2024.
E Enjte 🗓️12.10.2023⏱️16:00 në 📍Njësinë Administrative Gjoricë, e Premte 🗓️13.10.2023 ⏱️16:00 në 📍Njësinë Administrative Shupenzë .
Ju mirëpresim !
AlbaniaUSA