#Bulqiza po ndryshon🤗
Ura #TreÇezmat (Zall Sopot), Zerqan, tashmë e përfunduar dhe në funksion të banorëve.🎢🌟
Një urë e cila i shtohet investimeve tona anekënd Bulqizës.
Pak durim për një Bulqizë krejt ndryshe.🥰
#BulqizaJonë❤️
#BashkiaBulqizë🌹
#SkaKohëPërPushim🏃‍♂️

AlbaniaUSA