Mund ti shkruani direkt Keshillit Bashkiak ne kontakt forme dhe mesazhi merret nga Sekretari i Keshillit Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Bashkia BULQIZE

Shkruaj Keshillit Bashkiak

Mund te shkruani direkt ne forum ku mesazhi juaj publikohet direkt dhe eshte i dukshem per publikun

[bbp-single-topic id=863]

AlbaniaUSA