Lajme nga Bulqiza

Bashkia Bulqizë më 24.05.202416:00 do të zhvillojë dëgjesë publike Fshati Vajkal 1, Lagjia Gjoke.

Njoftim! Bashkia Bulqizë më 24.05.202416:00 do të zhvillojë dëgjesë publike Fshati Vajkal 1, Lagjia Gjoke. Ftojmë banorët e zonës,punonjës të arsimit,shëndetësisë, kryetarët e strukturave komunitare, organizatat e shoqërisë civile, media, komunitet I biznesit, fermerë dhe blegtorë në lidhje me projekt aktin dhënie në perdorim të fondit pyjor kullosor me qëllim “ Ndërtim Parku Fotovoltaik “ […]

Takim 2-ditor në Sofie me ftesë të kryetarit të Bashkisë së Mezdrës, z. Ivan Asparuhov.

Takim 2-ditor në Sofie me ftesë të kryetarit të Bashkisë së Mezdrës, z. Ivan Asparuhov. Bashkë me Mariglen Disha kryetarin e Bashkisë së Librazhdit dhe me përfaqësues të dy institucioneve tona zhvilluam një sërë takimesh të rëndësishme. Në takim me z. Asparuhov shprehëm vullnetin për të vazhduar bashkëpunimin në nivel lokal dhe për të thelluar […]

#EjanëBulqizë për natyrën, historinë dhe trashëgiminë kulturore.

#Ejadheti Fundjavë me të rinjtë e gjimnazit ‘Arbëria’ për të eksploruar resurset natyrore të Bulqizës. ‘Ujëvara e Duriçit’, një nga destinacionet turistike më të bukura të zonës, ofron një eksperiencë të jashtëzakonshme me ajër të pastër, ujë të ftohtë dhe një peisazh mahnitës. Një ftesë e hapur për të gjithë, #EjanëBulqizë për natyrën, historinë dhe […]

Në prezencën e Ambasadorit Bullgar në Shqipëri, Z. Ivaylo Kirov, çelëm siparin e projektit ‘Rritja e kapaciteteve të punonjësve dhe njësive administrative të Bashkisë Bulqizë për agroturizmin dhe turizmin malor’, i financuar nga Ndihma Bullgare për Zhvillim

Në prezencën e Ambasadorit Bullgar në Shqipëri, Z. Ivaylo Kirov, çelëm siparin e projektit ‘Rritja e kapaciteteve të punonjësve dhe njësive administrative të Bashkisë Bulqizë për agroturizmin dhe turizmin malor’, i financuar nga Ndihma Bullgare për Zhvillim. Aktivitetet e këtij projekti ecin në një linjë me përpjekjet që Bashkia po bën me mbështetjen e qeverisë […]

Lexo gjithë Postimet

AlbaniaUSA