Traditë dhe kulturë në Bulqizë.

Falenderues pafund për të gjithë angazhimin e të rinjve dhe familjarëve të tyre për të prezantuar vlerat e mrekullueshme të zonave të ndryshme të Bulqizës.

Të gjithë bashkë ekspozuam vlera, traditë e kulturë që do ta kthejnë Bulqizën në një destinacion turistik të dëshiruar për turistët vendas dhe të huaj.

Me hapjen e rrugës së Arbrit dhe rrugës që na lidh me Librazhdin, Bulqizës i krijohen mundësi të pakrahasueshme edhe për zhvillimin e turizmit ditor.

Bashkë për Bulqizën që duam.

AlbaniaUSA