KRYETAR I BASHKISË Z. GEZIM XHAFA

Gezim Xhafa ka  lindur me 28.01.1964 në Fushë-Bulqizë.

Ka mbaruar arsimin fillor në vitet 1970-1978, ka vazhduar shkollën e mesme të minierave ku e la në vitin e fundit për ta fillluar në vitin 1985.

Mbaroi shkollën e përgjithshme 1985-1990.

Në vitin 1990 vazhdoi studimet e larta për mjekësi (Mjek Stomatolog) ku u diplomua në vitin 1994.

Punoi si mjek stomatolog deri në vitin 2000 dhe nga 2000-2007 u emërua Kryetar i Komunës Fushë-Bulqizë Njësia Administrative sot.

Në vitin 2007-deri në vitin 2019 punoi mjek stomatolog në Durrës.

Nga viti 2019 deri në Mars 2023 ka qenë Kryetar i Këshillit Bashkiak Bulqizë dhe në Prill të 2023 mori detrën si Kryetar i Bashkisë Bulqizë i zgjedhur nga këshilli Bashkiak Bulqizë.

 

 

AlbaniaUSA