Lugina e Drinit të Zi
Bulqiza ka vende të mrekullueshme, por lugina e Drinit të Zi është krejt ndryshe.
E mahnitshme dhe e pakrahasueshme sa në verë, po aq edhe në dimër.
Peizazhe të admirueshme për këdo.
Zbulo Bulqizën, Eja Në Bulqizë.

👉Lugina e Drinit të Zi🎯
Një nga perlat e natyrës shqiptare dhe një fat i madh për ne që e kemi kaq pranë.🥰
E mahnitshme në çdo stinë.🙏
#Gjelbërim🍀#natyrë🏞#qetësi🙂
👉Një mundësi e përkryer për një ditë të qetë, larg zhurmës dhe vapës së qyteteve të mëdha.👌
#EjaNëBulqizë♥️
#VizitoBulqizën🌹

 

AlbaniaUSA