Liqenet e Dhoksit
👉Padyshim një nga mrekullitë më të bukura natyrore në Shqipëri, rajon e më gjerë.👌

🗻#Bardhësia e dimrit dhe ⛺️#freskia e #gjelbërimi🎋 i verës i bën ata të papërsëdytshëm.

Shënuam shtigjet për çdo të apasionuar pas natyrës, ku pas vizitës së parë, liqenet e Dhoksit të nxisin të kthehesh përsëri.💧🌟

🤗Sa me fat për pasurinë që kemi, po aq përgjegjës për lehtësitë e nevojshme për shfrytëzimin e tyre.🙏

🔜Së shpejti, me projekte të reja për zhvillimin e turizmit në #Dhoks.🌹

#ZbuloShqipërinë
#LiqeneteDhoksit
#EjaNëBuliqzë
#VizitoBulqizën❤️

 

Liqenet e Dhoksit📍
Një copëz parajse mbi tokë🥰
🎯Natyrë🏔 e peizazh🏞 i pakrahasueshëm me asgjë, që lë gjurmë në kujtesën e çdo vizitori.
🍂🍁🍃🌿💙💚💛🍂🍁🍃🌿

AlbaniaUSA