Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë.

Bulqiza ka plot pasuri të paçmueshme të bukurive shqiptare.

Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë
Ostren i Vogël
Klenjë

Këto zona kanë bukuri të pakrahasueshme që presin eksplorimin tuaj.

Eja Në Bulqizë
Vizito Bulqizën

 

 

Liqeni i Zi

Liqeni i Zi, një nga mrekullitë natyrore në Bulqizë.
Shpatet e pjerrëta të veshura me pyje ahu e pishe dhe uji i pastër si kristali, krijojnë një peizazh të pakrahasueshëm.
Mban emrin “Liqeni i Zi” për shkak të thellësisë së madhe dhe depozitimeve të kromiteve në taban, të cilat i japin atij këtë ngjyrë të errët.
Një pasuri e vërtetë që mirëpret çdo të apasionuar pas bukurive të natyrës.
Liqeni i  Zi
Eja Në Bulqizë.

AlbaniaUSA