VESHJA TRADICIONALE E MARTANESHIT

📍Martaneshi, me traditën e tij të mrekullueshme!❤️
Një pasuri e vërtetë që duhet promovuar dhe mbrojtur me shumë kujdes!🤗

Martanesh, Traditë, Kulturë, Eja Në Martanesh, Eja Në Bulqizë, Vizito Bulqizën.

 

AlbaniaUSA