SHUPENZE

Vendi ku shkrihen mrekullitë e natyrës me mikpritjen dhe traditën e pakrahasueshme të banorëve të saj.

☑️Shpella e ftohtë Gjuras

☑️Pisha Zogje

☑️Kulla Markja

Të bekuar për këta pasuri!

Eja Në Bulqizë

Vizito Bulqizën.

 

 

TREBISHT

Të bekuar me trashëgiminë që gëzojmë në  Trebisht!

Qarri i Gjinovecit
Kisha e Shën Ilias
Qarri i Vernicës
dhe kultura e ruajtur me aq kujdes përmes veshjeve tradicionale dhe mikpritjes së kësaj zonë janë një pasuri e çmuar, që duhet ta njohin turistët vendas e të huaj.

Eja Në Bulqizë
Vizito Trebishtin.

AlbaniaUSA