Ka nisur puna për hedhjen e asfaltit në rrugën e Ostrenit të Madh në Bulqizë.

Kryebashkiaku Lefter Alla pa nga afër punimet dhe  premtoi se javën e ardhshme kjo rrugë do të ketë përfunduar plotësisht.

AlbaniaUSA