Në  Klenjë📍
Vetëm pak muaj e ndajnë Klenjën nga mundësitë për t’u hapur në një treg shumë më të madh kombëtar e rajonal.

Me hapjen e rrugës së Arbrit dhe asaj nga Ura e Çerenecit në Librazhd, produktet e mrekullueshme të prodhuara në Klenjë si #patatja,🥔 #thekra#misri,🌽 #dëllinja#tërfili i egër,☘️ #boronica, lulja e #Basami 🎋 etj., do të tregtohen shumë më lehtë për konsumatorin e qyteteve të tjera.

3️⃣6️⃣0️⃣ hektarë tokë që ofron një shumëllojshmëri produktesh, gjithçka #BIO.👌

👍Pak durim për synimin tonë final!🤗

#BulqizëJonë
#Klenjë #ProdhimeBujqësore
#BimëMjekësore

AlbaniaUSA