🌹Drejtoria e Shërbimit Social, Bashkia Bulqizë në Kuadër të 16 Ditëve të Aktivizimit Kundër Dhunës me bazë gjinore hapi sot zyrtarisht fushatën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.
🔶Slogani për këtë vit është: “Aktivizohu për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave dhe vajzave”.
✅”Thyej heshtjen, raporto, denonco, thuaj jo dhunës ndaj gruas”.
AlbaniaUSA