🇦🇱28-29Nëntori🇦🇱
Në kuadër të 110 -vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe 78-vjetorit të Çlirimit, Qendra Kulturore e Fëmijëve Bulqizë organizuan një program artistik të mbushur me këngë dhe valle.
Të pranishëm në këtë program artistik ishin Kryetari i Bashkisë Bulqizë z.Lefter Alla, Kryetari i Këshillit Bashkiak, z.Gëzim Xhafa, Kryetari i Veteranëve z.Xhevat Jella, të cilët shijuan këtë program nga talentet e QKF Bulqizë.
AlbaniaUSA