Kryetari i bashkisë Z.Lefter Alla priti në zyrën e tij nxënësit pjesëmarrës në ekspozitën e pikturës “Miniera në penelin e një nxënësi”.
Gjatë këtij takimi kryetari falenderoi nxënësit, të cilët me punimet e tyre i dhanë një dimension tjetër ditës së minierës së Bulqizës dhe shpërndau 20 certifikata për pjesëmarrësit.
Punimet më të mira të kësaj ekspozite u vlerësuan me çmime simbolike.
Në vendin e parë u përzgjodh Denisa Grosha, nxënëse e Shkollës së Mesme të Bashkuar “Asllan Keta”, Fushë Bulqizë.
Në vendit e dytë u rendit Anakeda Karaj nga gjimnazi “Arbëria” dhe Enki Gjini nga shkolla 9-vjeçare “Ibrahim Daçi”, Shupenzë.
Në vendin e tretë u rendit Ana Shehu nga shkolla 9-vjeçare “Xhevdet Doda”, Bulqizë dhe Elionida Lika nga shkolla 9-vjeçare “Shefqet Tançi”, Bulqizë.

AlbaniaUSA