Kryetari i Bashkisë Bulqizë Z. Lefter Alla ka inspektuar përfundimin e punimeve në qendrën shëndetësore në lagjen e re Bulqizë. Ky është një investim i qeverisë shqiptare, përmes Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në bashkëpunim me Bashkinë Bulqizë në kuadër të projektit “Për rikonstruksionin e 300 qendrave shëndetësore’’.
Rikonstruksioni u realizua brenda një harku kohor prej 3 muajsh. Nga ky investim do të përfitojnë 5161 mijë banorë.
Ndërkohë, Bashkia Bulqizë ka pasur një bashkëpunim të ngushtë me qeverinë shqiptare në disa projekte të cilat kanë impakt në komunitet, siç janë investimet në infrastrukturën rrugore, bujqësi, arsim dhe shëndetësi.

AlbaniaUSA