🇦🇱Veteranë, familjarë të dëshmorëve dhe shumë banorë të zonës iu bashkuan një aktiviteti të organizuar nga Bashkia Bulqizë me rastin e 80-vjetorit të Krijimit të Çetës Partizane në #Martanesh, prej gjirit të së cilës mbetën shumë martirë që sakrifikuan jetën për atdheun e tyre.
🇦🇱Në fjalën e tij përshëndetëse, kryebashkiaku z.Lefter Alla vlerësoi emrat e shumë martirëve nga kjo çetë, historitë e të cilëve do të shërbejnë si frymëzim për brezat e ardhshëm.
🇦🇱Aktiviteti nisi me vendosjen e kurorave ne Lapidarin e fshatit Peshk dhe më pas vijoi me programin artistik të krijuar nga Shkolla e Mesme e Bashkuar “Jani Fullani”.
🇦🇱Bashkia Bulqizë nderon dhe kujton të gjithë dëshmorët dhe krijimin e çetës së Martaneshit.
AlbaniaUSA