🎯#DitënNdërkombëtareTëTokës, bashkë me kolegë të administratës së Bashkisë, ishim sërish në terren për të pastruar dhe ndërgjegjësuar çdokënd që abuzon me mjediset e përbashkëta.
#BulqizaEPastër është motoja jonë për ta kthyer Bulqizën në Bashkinë që duam.
AlbaniaUSA