🚯☘️BulqizëEPastër🚯☘️
E premtja e fundit e muajit dedikuar #Pastrimit për një mjedis më të pastër për të gjithë ne .
Institucionet si Spitali Bulqizë, Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor dhe Shkollat 9-vjeçare “Shefqet Tançi”dhe “Ibrahim Daçi”bënë bashkë sot për të pastruar dhe apeluar ndaj të gjithë qytetarëve dhe bizneseve të jemi më të kujdesshëm dhe të të përkushtuar për mjedisin ku jetojmë.
Të gjithë bashkë për të jetuar shëndetshëm!
AlbaniaUSA