#Dita e Verës në Shupenzë.🌸🌺🌼
Bashkia Bulqizë organizoi një aktivitet në bashkëpunim me Gjimnazin #RifatManjani   dhe Shkolla 9-vjecare #IbrahimDaçi në kuadër të #Ditës së Verës, në Njësinë Administrarive Shupenzë.
Ishte i pranishëm Kryetari i Bashkisë Bulqizë z.Lefter Alla dhe banorë të zonës që festuan të gjithë bashkë këtë ditë.
🌼🌺🌸
#BashkiaBulqizë uron që ngrohtësia, atmosfera dhe ngjyrat mahnitëse të peizazhit pranveror të përtërijnë besimin, optimizmin dhe gëzimin e çdo familjeje në #Bulqizë
Gëzuar Ditën e Verës!🌺🌼🌸
AlbaniaUSA