Është inauguruar sot fusha e re e futbollit në Shupenzë, pranë shkollës 9-vjeçare Ibrahim Daçi.
Fusha u çel me një ndeshje midis ekipeve të Gjimnazit #RifatManjani dhe #GjimnazitArbëria. Djemtë e Gjimnazit #RifatManjani shënuan fitoren e parë në këtë fushë, e cila është me një tapet bari natyral, e që do të shërbejë si një mjedis komunitar jo vetëm për banorët e zonës, por edhe për një sërë aktivitetesh të tjera sportive që do të organizojë Bashkia Bulqizë.
AlbaniaUSA