Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, #1Qershori solli një atmosferë festive në qytetin e Bulqizës. Të vegjlit e qytetit dhe nga të gjitha njësitë administrative iu bashkuan festimeve në qendër të qytetit, ku fillimisht vizituan mjediset e Bashkisë Bulqizë.
Kryetari Lefter Alla liroi zyrën dhe mjediset e Bashkisë për fëmijët, me të cilët kaloi pak kohë dhe bashkëbisedoi për dëshirat e tyre.
Më tej, aktivitetet vijuan me organizimet festive në pedonalen e qytetit dhe në pallatin e kulturës.

AlbaniaUSA