NjA Shupenzë
#VitiiRi2022🎅🏼
Nisin festimet ☃️🎉 për mbërritjen e vitit të ri 2022🎊
Festat e fundvitit janë pritur me performancën e talenteve të vegjël të grupit parashkollore në shkollën 9-vjeçare“Ibrahim Daçi”
Ku pëmes recitimeve dhe këngës urojnë #GezuarVitinERi2022

#FëmijëtEKopshtit👦👧
#GëzuarVitinERi🎄🎊🌲

AlbaniaUSA