#VitiiRi2022🎅🏼
Nisin festimet ☃️🎉 për mbërritjen e vitit të ri 2022🎊
Festat e fundvitit janë pritur me performancën e talenteve të vegjël të grupeve parashkollore në shkollat 9-vjeçare “Xhevdet Doda” dhe ”Shefqet Tançi”.
Përmes këngëve dhe recitimeve, vogëlushët shprehën urimet e tyre për këto festa.
Aktiviteti u zhvillua në mjediset e Pallatit të Kulturës në Bashkinë Bulqizë, nën kujdesin e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Turizmit, Rinisë, Sportit, Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit
#FëmijëtParashkollor👦👧
#GëzuarVitinERi🎄🎊🌲

AlbaniaUSA