“Gjyshe, gëzuar 8 marsin!”🥰
Ky ishte një nga aktivitetet më domethënëse të organizuara nga Bashkia Bulqizë, me rastin e 8 Marsit, festës së gruas.
Nën kujdesin e vetë Kryetarit të Bashkisë Bulqizë, z.Lefter Alla, u organizua një koktej ku morën pjesë disa prej zonjave të nderuara të qytetit. Gjatë fjalës së tij kryetari Alla vlerësoi rolin e pazëvendësueshëm të gruas në shoqëri, teksa i vlerësoi ato si gjysmën më të rëndësishme të saj. Me rastin e kësaj feste, ai shpërndau lule dhe disa dhurata për zonjat e pranishme në këtë aktivitet.
AlbaniaUSA