Ka përfunduar investimi në qendrën shëndetësore të fshatit Çerenec i Poshtëm.
Kryetari i Bashkisë Lefter Alla ka vizituar nga afër investimet në këtë qendër, e ndërtuar nga fillimi dhe e pajisur me gjithçka të nevojshme dhe brenda të gjitha standardeve për këtë lloj shërbimi.
Kjo qendër u ndërtua falë partneritetit me Agjencinë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim e cila përmes #ProjektitHAP po bashkëpunon në ndërtimin e disa qendrave të ngjashme.
Gjatë vititt 2022, pritet që në bashkëpunim me partnerë të tjerë të ndërtohen edhe mbi 10 qendra të tjera shëndetësore në po kaq fshatra, kudo që ka nevojë për një shërbim të tillë.
AlbaniaUSA