Është përuruar sot hapja e qendrës së re shëndetësore në NjA Zerqan.
Kjo qendër u ndërtua nga fillimi dhe është kompletuar me të gjitha pajisjet e duhura për shërbime të kësaj natyre brenda të gjitha standardeve të nevojshme. Projekti u realizua falë financimit të Fondacionit Mirësia.
Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin Kryetari i Bashkisë Bulqizë, z.Lefter Alla, Drejtori i Fondacionit Mirësia për Zyrën e Ballkanit, z. Isa Edh Dhuadi, Drejtori i Fondacionit, z.Korab Kaja, përfaqësues të pushtetit lokal dhe të sektorit të shëndetësisë, si edhe banorë të zonës.
Z.Alla shprehu mirënjohjen e tij ndaj drejtuesve të Fondacionit Mirësia, duke e vlerësuar partneritetin e tyre si shumë të rëndësishëm për nevojat e banorëve të Zerqanit.
AlbaniaUSA