#KomitetiOlimpikKombëtarShqiptar, pajisi me uniformat dhe bazën materiale të nevojshme ekipet sportive në volejboll 🏐dhe basketboll🏀🤗
Kryetari i Bashkisë z.Lefter ALLA pa nga afër sot stërvitjen e këtyre ekipeve.
✅️Stërvitja e këtyre ekipeve do të zhvillohet në terrenet dhe mjediset e reja sportive, në të cilat #BashkiaBulqizë është investuar prej vitesh.
👉Vëmendje ndaj të rinjve!
AlbaniaUSA