🔸Çdo sugjerim dhe nevojë e prezantuar nga banorët e Krastës do të vlerësohet me vëmendje të shtuar dhe do të adresohet për zgjidhje në zërat e buxhetit të vitit 2023.
🔸I nisëm këto dëgjesa publike nga #Krasta, të ndërgjegjshëm për të gjitha nevojat më emergjente të kësaj zone, për të vijuar më tej në çdo njësi. Konsultimet tona do të vijojnë në të gjitha njësitë administrative, me dëshirën e mirë për të adresuar aty ku duhet çdo qindarkë të buxhetit 2023.
AlbaniaUSA