Në sezonin që po vjen fermerët tanë do të kenë një tjetër mundësi për tregtimin e produkteve të tyre jo vetëm për konsumatorët lokalë, por edhe më gjerë.
✅️Punimet për tregun e ri të produkteve bujqësore dhe blegtorale në Bulqizë po ecin më së miri. Ky treg do të shërbejë si një pikë shpërndarjeje të produkteve nga Bulqiza drejt tregjeve më të mëdha kombëtare, por jo vetëm, një mundësi kjo e përkryer pas ndërtimit të rrugës së Arbrit dhe shkurtimit të distancës me kryeqytetin dhe pjesët e tjera të 🇦🇱.
AlbaniaUSA