Pas lëkundjeve të njëpasnjëshme nga tërmetet e një nate më parë, u mblodh sot nën drejtimin e Kryetari të Bashkisë z.Lefter ALLA Shtabin e Emergjencave ,për të analizuar situatën aktuale dhe masat e nevojshme për ndonjë rast të mundshëm.
Aktualisht është ngritur një ekip i posaçëm për verifikimin e dëmeve të shkaktuara, ndërkohë që fatmirësisht, nuk janë raportuar dëme në njerëz, me përjashtim të disa dëmtimeve të lehta në disa banesa.
Bashkia Bulqizë ju bën thirrje të gjithë qytetarëve që për çdo problematikë që mund të kenë si pasojë e tërmetit të kontaktojnë në numrat e mëposhtëm📞📲
➡️ Sektorin e emergjencave civile në Bashkinë Bulqizë 068 389 2907 & 068 555 4815.
➡️#Bulqizë,Haxhi Pulja Nënkryetari
☎️069 297 5387.
➡️#Fushë Bulqizë, Selim Alliu Administratori
☎️Nr: 068 237 1897.
➡️#Zerqan , Shegert Tollja Administratori
☎️Nr: 069 207 7595 .
➡️#Martanesh Arjan Haslika Administratori
☎️ Nr: 068 640 9608 .
➡️#Gjoricë Ndriçim Cami Administratori
☎️Nr: 068 473 1498.
➡️#Shupenzë, Ylli Jani Administratori
☎️+355 68 516 1691.
➡️#Ostren,Luan Mjeshtri Administratori
☎️+355 68 262 7460.
➡️#Trebisht, Edmond Osmani Administratori
☎️068 228 2562.
Telefononi kryetarin e fshatit ku ju ndodheni, si dhe në numrat pa pagesë :
☎️129 Policia Shtetit,
☎️128 Shërbimi i Zjarrfikësve
☎️127 Urgjenca.
Ne jemi në gadishmëri të plotë
Kujdes për njëri-tjetrin!
AlbaniaUSA