Nis projekti për kanalizimin e ujërave të zeza në Qytetin e Vjetër.
Kryetari i Bashkisë z.Lefter Alla ka inspektuar nga afër punimet e këtij projekti, të cilin ai e vlerëson si një nga më të të rëndësishmit për banorët e Bulqizës.

Kanalizimi i ujërave të zeza po realizohet për herë të parë që nga ndërtimi i qytetit, një nevojë kjo emergjentë për shëndetin e komunitetit.

Vetë z.Alla e ka patur pjesë të prioriteteve të tij dhënien zgjidhje të kanalizimit të ujërave të zeza, i cili deri më tani ka qenë një nga problemet e qenësishme për të gjithë qytetin.

Ky projekt, një ëndërr e kahershme e qytetarëve tanë do të shërbejë sa për higjienën dhe pastërtinë e qytetit, po aq edhe për pastrimin e kënetës midis dy lagjeve. Realizimi i tij do t’i hapë rrugë ndërtimit të një parku të madh midis dy qyteteve, me një liqen me ujë të pastër, të rrethuar me gjelbërim, kënde lojërash për fëmijë, fusha të mbyllura futbolli e lojërash me dorë për të rinjtë dhe gjithë qytetarët tanë.

AlbaniaUSA