Sot u finalizua kampionati i volejbollit🏐
Një ndeshje që dhuroi emocione të bukura, ku u përballën në finale skuadra e nxënësve të gjimnazit Arbëria përballë skuadës së nxënësve të gjimnazit Rifat Manjani. 🙌
Fituese e kësaj përballje ishte skuadra e shkollës “Rifat Manjani” Shupenzë. 🏆
Në kuadër të javës olimpike ky kampionat u zhvillua me pjesëmarrjen e shkollave të Bashkisë Bulqizë.

Sportet mbeten një hapësirë argëtimi cilësore për të gjithë dhe është gjithmonë vlerë të investosh në zhvillimin e tyre. 

AlbaniaUSA