Një dhuratë e shkëlqyer nga partneri ynë besnik #ShoqataVizionOJF për spitalin e Bulqizës 👏
✅️Falë pajisjes së grafisë digjitale, nga më bashkëkohoret dhe e prodhuar në vitin 2022, qytetarët e Bulqizës do të marrin një shërbim të këtij lloji shumë më cilësor.
Mirënjohje ndaj #VizionOJF, e cila është angazhuar vazhdimisht në përmirësimin e infrastrukturës shëndetësore, fillimisht në ndërtimin e qendrave shëndetësore, dhe së fundmi edhe me pajisjen e grafisë digjitale!🙏
@VizionOJF
AlbaniaUSA